style2

Ole Kock Hansen

Ole Kock Hansen

Pianist, komponist, arrangør og orkesterleder

 

Ole Kock Hansen er en højt skattet jazzpianist med en stærk rytmisk feeling og en fornem harmonisans. Han er desuden en fremragende arrangør med et bredt virke, der går lige fra iscenesættelse af saftig bigband-musik (inspireret af bl.a. Thad Jones og Ray Pitts) til sofistikerede arrangementer af folkeviser eller stykker for pigekor eller strygere.

 

Folkeviser med fantasi

Ole Kock Hansen voksede op på Midtsjælland tæt på barndomsvennen Niels-Henning Ørsted Pedersen

(NHØP). De bevarede et livslangt venskab og har samarbejdet i utallige projekter. Kock Hansen er sammen med NHØP den musiker, der stærkest har formået at indflette den danske og nordiske folkevise- og sangtradition i jazzsammenhæng. Det har han gjort med overraskende fantasi og en elegant fornemmelse for traditionernes særpræg.

 

Hele spektret

I slutningen af 1960erne var han medlem først af Radiojazzgruppen og dernæst DR Big Band, som han i tre årtier samarbejdede med og i perioder både skrev til og var chefdirigent for.Som pianist har Ole Kock Hansen spillet med en bred vifte af danske jazzmusikere bl.a. Finn Savery, Erling Kroner, Finn Ziegler, Bjarne Rostvold, Jesper Thilo, Bo Stief, Etta Cameron, Ulla Henningsen og Bobo Moreno. Han har virket som akkompagnatør for udenlandske musikere bl.a. Ben Webster, Dexter Gordon, Thad Jones, Lee Konitz og Warne Marsh. I 1993 var han arrangør for Tommy Flanagans Jazzpar-gruppe.

 

Ole Kock Hansen har desuden virket som underviser bl.a. på Rytmisk Musikkonservatorium i København, og han har udgivet nodebøger. Han blev valgt som Årets jazzmusiker i 1975 og modtog Ben Webster Prisen i 1986

NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA LEATHER,Nike Zoom KD 9,NIKE KOBE 12,ADIDAS NMD R1,Adidas Stan Smith,ADIDAS YEEZY 750 BOOST
NIKE ROSHE RUN FLORAL SWOOSH,NIKE ROSHE TWO FLYKNIT SHOES,NIKE ROSHE ZWEI,Nike Tanjun,NIKE ZOOM ASCENTION MEN,NIKE ZOOM KD 9